Slachtzeugen

Slacht zeugen zijn geen afval. Dankzij OnlinePigMarket kunnen jouw zeugen meer opbrengen.

De varkenshouder biedt zijn zeugen aan op de site, waarna OnlinePigMarket de loten van verschillende boeren samenvoegt tot één vrachtwagen. OnlinePigMarket biedt daarna de zeugen in grote loten aan bij de handelaar. Door de grote loten, kunnen we zeker zijn van een goede prijs.

Slatchzeugen

Wij werken met een vaste afnemer / slachthuis gedurende zes maanden. Om zeker te zijn van een goede concurrentiële prijs, plaatsen we om de zes maanden, één vrachtwagen zeugen op deze pagina. Wanneer iemand boven onze vorige prijs biedt, wordt deze handelaar gecontacteerd en bekijken we zijn voorwaarden.

OnlinePigMarket analyseert de prijsschommelingen in de markt. Aan de hand van onze bevindingen, stellen we een datum van laden voor, begin of einde van de week. Ook dit kan een prijsvoordeel teweegbrengen.

Dit voordeel opgeteld met het voordeel van de groepsverkoop, kan €10 tot €20 per zeug opbrengen.

Hieronder rekenden we jouw voordeel uit.

Aantal zeugen / bedrijf Aantal slachtzeugen / jaar Prijsvoordeel / zeug Totaal prijsvoordeel / jaar
400 160 €15 €2400 per jaar voordeel
800 320 €15 €4800 per jaar voordeel
1200 480 €15 €7200 per jaar voordeel

Stapt u ook mee in ons verhaal?

Kies dan 1 van onze leveringsformules. Een eenmalige levering kost u 3 euro per zeug.  Een abonnement is per zeug een stuk goedkoper omwille van het feit dat onze onderhandelingspositie  veel sterker is wanneer we weten hoeveel zeugen er in onze portefeuille zitten.

Als u interesse heeft aarzel niet om onze zeugenprijs aan te vragen voor uw streek, stuur een mail naar info@onlinepigmarket.com.

Onze formules:

Type formule Type abonnement Aantal Zeugen / half jaar Kostprijs Betalingsvorm
Abonnement Small 60 - 90 €132 Factuur / half jaar
Abonnement Medium 91 - 150 €180 Factuur / half jaar
Abonnement Big 151 - 210 €225 Factuur / half jaar
Abonnement Huge > 210 €250 Factuur / half jaar

Voor eenmalige leveringen wordt er 3 euro per zeug aangerekend. Let wel op, wij hanteren een minimale ophaling van 10 zeugen per levering. Heeft u er minder, kan u telefonisch contact met ons opnemen.

Meld hier je slachtzeugen aan